Totalentreprenør

Hov Prosjekt som totalentreprenør

En totalentreprenør er en entreprenør som har ansvaret for hele byggeprosjektet fra start til slutt. Dette inkluderer alt fra prosjektering og planlegging, til materialinnkjøp, bygging og ferdigstillelse. Den totale entreprenøren håndterer også koordineringen av underentreprenører og andre leverandører som er involvert i prosjektet. Fordeler ved å bruke en totalentreprenør er at byggherrer kan redusere risikoen for misforståelser og problemer underveis i prosjektet, da alt administreres av én part, det er tydelig hvem som er ansvarlig for leveransen.

Som totalentreprenør har vi solid erfaring og kompetanse for prosjektledelse og byggeteknikk, noe so bidrar til høy kvalitet og kostnadseffektiv gjennomføring av prosjektet.

Vi har gjennom flere prosjekter vært totalentreprenør der vi har stått for prosjektering, arkitekttjenester, byggesøknad og fysisk leveranse på store og små prosjekter. Vi har et etablert nettverk av underleverandører og samarbeidspartnere, dette bidrar til raks og effektiv gjennomføring av deres prosjekt.

Ta kontakt idag for en uforpliktende prat!

Vi hører gjerne fra deg! Klikk deg videre via en av knappene under, så høres vi.