Bygg & Rehabilitering

Vi tar ditt byggeprosjekt/rehabiliteringsprosjekt!

Vi prosjekterer og utfører alt fra mindre byggeprosjekter og totalrenoveringer til nøkkelferdige boliger. Med en trygg samarbeidspartner for oppføring av ditt nybygg sikrer du enkel kommunikasjon, trygghet og kvalitet innen byggeprosjektet.

Nybygg

Våre tjenester innen bygg strekker seg fra utvikling av ide til ferdigstilt bygg. Vi utfører prosjekter på vegne av private og det offentlige. Vi kan stå for utførelse innen alt fra søknader, planlegging, tegninger og oppføring av bygg med tiltaksklasse 2. Med bred kompetanse og et team med lang fartstid innen bransjen er vi et trygt valg for ditt prosjekt.

Rehabilitering

Har du et bygg som krever omfattende arbeid? Rehabilitering av eldre bygg er ofte den beste løsningen i motsetning til å rive og bygge på nytt fra bunn. Med en mye større miljøgevinst er rehabilitering den beste løsningen for de fleste eldre bygg.

Vi kan stå for hele rehabiliteringsprosessen fra oppstart til slutt. Enten det er enkle elementer som skal byttes ut eller totalrenovering av klimaskjerm.

Ta kontakt i dag og kom i gang med ditt byggeprosjekt raskt, enkelt og effektivt med oss i Hov Prosjekt.

Ta kontakt idag for en uforpliktende prat!

Vi hører gjerne fra deg! Klikk deg videre via en av knappene under, så høres vi.