Betongentreprenør

Hov Prosjekt som betongentreprenør

Våre tjenester strekker seg fra mindre betongarbeider til større produksjoner innen plasstøpt betong.

Med en lang fartstid innen betongfaget som strekker seg tilbake til 1997, har vi erfaring som gjør at vi kan tilby alt innen plasstøpt betong.

Med mange bruksområder og muligheter er betong et allsidig byggemateriale å jobbe med. Vi spesialiserer oss på plasstøping av betong. For å få et så bra resultat som mulig er planleggingen rundt støpingen av betongen viktig for et optimalt resultat.

Forskaling

Riktig forskaling er grunnleggende for å oppnå et bra resultat. Forskaling handler om å bygge formen som betongen støpes i. Når forskalingen bygges er det flere faktorer som må tas hensyn til. Den viktigste faktoren er trykket som oppstår under støping. Dette gjør at forskaling er meget viktig å gjøre rett, ettersom brudd i forskalingen kan føre til stans i arbeid, dårlig sluttresultat, søl og skade på miljø og i verste fall ulykker.
Vi har tilgang på systemforskaling, dekkeforskaling og tradisjonell forskaling.

Armering

For at betongen skal tåle belastning er tilpasset armering essensielt for hvor sterk og motstandsdyktig betongen blir. Armering er enkelt fortalt forsterkninger i betongen. Dette beregnes i konstruksjonstegningene og monteres i forskalingen før betongen støpes.

Støping

Når forskalingen og armeringen er på plass støpes betongen. Hvilken type betong som brukes er basert på hvilken funksjon og styrke betongen skal ha. Det er mange ulike typer betong å velge mellom, men vi velger den typen som passer ethvert prosjekt. Her er tekstur og egenskaper essensielt om betongen ikke skal dekkes til eller bygges inn.

Vi tar på oss alle typer oppdrag innen plasstøping av betong. Har du et prosjekt som krever plasstøping av betong? Ta kontakt i dag!

Ta kontakt idag for en uforpliktende prat!

Vi hører gjerne fra deg! Klikk deg videre via en av knappene under, så høres vi.